Welkom bij Brandijzers

Vroeger werden brandijzers gebruikt om vee te brandmerken. Zo’n brandmerk liet een blijvende afdruk achter, zodat de eigenaars goed konden zien welk dier aan hen toebehoorde.

Wíj zijn echte dierenvrienden, dus we merken uiteraard geen vee. Maar we zetten onze brandijzers wel graag op andere zaken: jouw zaken. Samen houden we de ijzers in het vuur en smeden we ideeën om naar een krachtige boodschap. Net zoals bij een brandmerk, zorgen we ervoor dat onze producten onderscheidend, herkenbaar en blijvend zijn.

Wat we doen

Webdesign

Onderhoud

Graphic Design

Branding strategy

Social Strategy

Social Content

GIF/HTML5 Banners

UI Design

Hoe we dat doen

Eerst willen we jou en je bedrijf begrijpen. Welk verhaal wil je vertellen en hoe wil je dat (laten) doen? We nodigen je uit voor een bakkie en bespreken jouw en onze ideeën.

We ontwikkelen een strategisch traject en starten de onderzoeks- en conceptfase. Tijdens deze fase creëren we een x-aantal concepten die we aan je presenteren.

Vanuit het creatieve concept werken wij de producten uit. Tijdens deze fase koppelen wij regelmatig naar je terug om te kijken of we op koers blijven varen, en is er ruimte voor revisie.

Na oplevering verwachten wij een blije klant de hand te schudden. Echter, dit hoeft geen afscheid te betekenen. Wij kijken naar de toekomst en groeien graag samen verder.

Wie zijn wij

Thomas Dooves

Fervent hobbyfotograaf die alle fijne kneepjes van het photoshoppen al jarenlang tot kunst heeft verheven. Sinds z’n jonge jaren een communicatiedier dat qua gevoel ruim kan wedijveren met zijn hond Yura. Handiger met het maken van Wordpress-websites dan wie dan ook. Heeft verstand van printen omdat ‘ie tijdens zijn studietijd bij een distributeur van die apparaten werkte. Ook nog bij ziekenverzekering het Zilveren Kruis gezeten. Heeft daar maar één kwaal aan over gehouden die nooit meer over gaat: beeldend communiceren. En dat doet ‘ie heel graag voor je!

Nick Broekema

Komt uit een ondernemersgezin met roots in de reclamewereld. Kent daardoor het klappen van de zweep. Opgeleid als grafisch vormgever en in Amsterdam ervaring opgedaan bij een packaging design bureau, een magazine en een online marketing bureau. Gewerkt als Creative Designer en online marketeer bij een cross border communicatiebureau in Berlijn. In Madrid gewoond voor een minor Marketing Communicatie Strategie. Spart graag op het werk, ook binnen de boksring. Bekend als een nieuwsgierige globetrotter en alleseter.

Yura

Geboren in Barcelona, maar heeft de warmte ingeruild voor Hollandse kou. Het aanbod om ‘office dog’ te worden kon ze niet laten lopen. Onverzadigbare honger naar aandacht en eten, liever lui dan moe en houdt zich veel bezig met slapen. Zo’n hondenbaan kan namelijk behoorlijk zwaar zijn. Waardeloze waakhond, maar bovenal heel lief. Blaffen of bijten snapt ze niet, maar knuffeldieren zijn zelden veilig.

Heb je vragen over onze tarieven of ontvang je graag een vrijblijvende offerte? Chat met ons of vul het contactformulier in! 

CONTACT