Haal meer uit jouw merk

Samen creëren wij een sterke identiteit

Workshop branding

Ben jij benieuwd hoe een sterke(re) merkstrategie jouw onderneming naar een hoger niveau kan tillen, zowel in omzet als in klantcommunicatie? Dan nodigen we je hierbij uit om onze workshop bij te wonen waarbij we je meenemen in de wereld van branding. Tijdens deze workshop vertellen we over de voordelen van een sterke merkstrategie, en laten we verschillende best cases zien op het gebied van branding.

We geven antwoord op o.a. de volgende vraagstukken:

Waarom is online visibility belangrijk?

Een sterke visuele identiteit

Jouw merkstrategie naar een hoger niveau tillen

Wie zijn wij?

Brandijzers is een creatief bureau dat anderen succesvol wil maken. We creëren voor merken die gezien willen worden, zoals we dat bijvoorbeeld voor o.a. deze Nederlandse én internationale merken hebben gedaan: Dell, Vehiculum, Colourful Rebel, Paula’s Choice Skincare en Klup. We houden vriendschap hoog in het vaandel en staan altijd open voor een nieuwe. Daarom gaat de workshop weg voor een vriendenprijsje: helemaal kosteloos!

Oudeschans 85-1
1011KW, Amsterdam

14.00 – 17.00
15/03, 12/04, 17/05

Sprekers

Thomas Dooves

Founder

Dennis Roelofsen

Managing Partner

Nick Broekema

Founder

Aanmelden

We've been working with Brandijzers since the start of our venture and we couldn´t be happier with them. Every web- or graphic design is on point, the execution is fast, communication is perfect. But the best thing is: both Thomas and Nick are great guys to hang with!

Lukas Steinhilber - Founder Vehiculum

Brandijzers heeft voor ons de huisstijl ontwikkeld en geholpen met de marketingstrategie en daarbij horend promotiemateriaal. Ze hebben verstand van zaken en ze zijn met goede ideeën gekomen voor onze uitdagende (senioren) doelgroep. Zeker in onze beginfase was dit erg waardevol!

Michiel van den Berg Co-Founder Klup

De boys van Brandijzers zijn goede vriendjes van ons en hebben al veel voor ons betekend. Ze hebben postcards, kleding, verpakkingspapier en andere producten voor ons gemaakt. Ze begrijpen direct wat we nodig hebben en hoe het eruit moet zien, en zijn inzetbaar voor verschillende doeleinden. Zeker een partij om aan te raden!

Frank van den Brug Co-founder Colourful Rebel

We hebben bij Brandijzers een laptopverpakking laten ontwerpen voor onze klant, ABN AMRO. Het resultaat was een fraai, subtiel design waarbij goed rekening gehouden werd met de brand guidelines. Nick en Thomas zijn snel, flexibel en een veelzijdige partij die ik bij iedereen zou kunnen aanbevelen.

Jasper Adam Accountmanager Dell