Een creatief bureau voor merken
die gezien willen worden.

Brandijzers—kantoor-foto

Wij focussen op groei voor onze klanten, persoonlijke groei voor iedereen om ons heen en groei voor Brandijzers. Wij omringen onszelf met de meest intelligente en getalenteerde creatievelingen. Wij werken liever met onze klant, dan vóór onze klant.

Wij creëren intelligente en verfrissende merkidentiteiten en geavanceerde online designs, terwijl wij focussen op de wensen van onze klant en haar doelgroepen. Wij leven ervoor om uitdagingen die eerder nog niet zichtbaar waren aan het licht te brengen en aan te gaan.

Services

Design & Craft

Graphic Design
Photography
Design
Art Direction
Illustration

Development

Custom websites
Wordpress
HTML5 banners
GIF banners

Branding

Visual Design
Brand Strategy
Process & Exploration
Copywriting
Social Strategy

Strategy

Research
Opportunity Analysis
Branding Discovery
Production Planning
Brainstorming

Ons Team

Thomas Dooves

Founder

Nick Broekema

Founder

Dennis Roelofsen

Partner

Anton Hogewoning

Developer

Bjørn Bekkers

Projectmanager

Nika Nomi

Graphic Design

Myron Kouffeld

Graphic Designer

Arthur Haveman

Graphic Design / Webdesign

Yura

Professional Sleeper

Klanten

Met veel passie hebben wij gewerkt voor:

We've been working with Brandijzers since the start of our venture and we couldn´t be happier with them. Every web- or graphic design is on point, the execution is fast, communication is perfect. But the best thing is: both Thomas and Nick are great guys to hang with!

Lukas Steinhilber - Founder Vehiculum

Brandijzers heeft voor ons de huisstijl ontwikkeld en geholpen met de marketingstrategie en daarbij horend promotiemateriaal. Ze hebben verstand van zaken en ze zijn met goede ideeën gekomen voor onze uitdagende (senioren) doelgroep. Zeker in onze beginfase was dit erg waardevol!

Michiel van den Berg Co-Founder Klup

De boys van Brandijzers zijn goede vriendjes van ons en hebben al veel voor ons betekend. Ze hebben postcards, kleding, verpakkingspapier en andere producten voor ons gemaakt. Ze begrijpen direct wat we nodig hebben en hoe het eruit moet zien, en zijn inzetbaar voor verschillende doeleinden. Zeker een partij om aan te raden!

Frank van den Brug Co-founder Colourful Rebel

We hebben bij Brandijzers een laptopverpakking laten ontwerpen voor onze klant, ABN AMRO. Het resultaat was een fraai, subtiel design waarbij goed rekening gehouden werd met de brand guidelines. Nick en Thomas zijn snel, flexibel en een veelzijdige partij die ik bij iedereen zou kunnen aanbevelen.

Jasper Adam Accountmanager Dell